Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Завершено розслідування резонансної справи за фактом загибелі 18 осіб внаслідок пожежі у будинку для літніх осіб у с. Літочки

    

Власнику будинку для літніх осіб оголошено про підозру за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпечи) КК України.

 

Завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом пожежі у будинку для літніх осіб у Броварському районі, яка сталася 29 травня поточного року.

 

За процесуального керівництва прокуратури Київської області у ході досудового розслідування установлено, що внаслідок злочинної самовпевненості та недотримання правил пожежної безпеки 40-річним підозрюваним, приблизно о 3 годині ранку в житловій приватній будівлі, яка належить підозрюваному та використовувалася в якості пансіонату для людей похилого віку, виникла пожежа внаслідок якої загинуло 18 осіб та одній особі заподіяно тілесні ушкодження. 

 

Відповідно до вимог ст. 290 КПК України підозрюваному, його захисникам та потерпілим оголошено про завершення досудового розслідування, відкрито матеріали кримінального провадження для ознайомлення.

 

Після цього обвинувальний акт буде скеровано до суду для розгляду по суті.

 

Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

 

 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 3520