Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура Київської області вживає заходи представницького характеру щодо скасування результатів аукціону, за наслідками якого продано майно за заниженою вартістю в 134 тисячі гривень, реальна ціна якого складає майже 17 млн гривень

    

Установлено, що у ході розгляду справи про банкрутство акціонерного товариства на території м. Біла Церква, з метою погашення заборгованості перед державними фондами та установами, ліквідатором проведено аукціон з відчуження майнового комплексу підприємства-банкрута.

 

У той же час, як з’ясовано прокуратурою, аукціон з продажу належного банкруту майна відбувся з численними порушенням вимог чинного законодавства, що призвело до реалізації об’єкта нерухомості за значно заниженою вартістю.

 

Зокрема, внаслідок допущених порушень відбулось відчуження майнового комплексу загальною площею понад 9 тисяч кв.м. за ціною лише 134 тисячі гривень.

 

У той час як початкова вартість вказаного об’єкту становила майже 17 млн гривень.

 

Реагуючи на виявлені порушення, з метою захисту інтересів держави, прокуратура Київської області звернулась до суду з позовом про визнання недійсними результати проведеного аукціону з продажу майна підприємства та договору купівлі-продажу майна банкрута за заниженою ціною.

 

Судовий розгляд за позовом прокуратури триває.

 

 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2781