Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура Київської області продовжує забезпечувати активне розслідування злочинів, так до суду вже скеровано обвинувальний акт стосовно шахрая, якому лише минулого місяця повідомлено про підозру за 20-ма епізодами кримінальних правопорушень

    

Нагадаємо, у вересні поточного року Бородянським відділом Фастівської місцевої прокуратури чоловіку повідомлено про підозру за 20-ма епізодами вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 190 (шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах), ч. 4 ст. 358 (використання завідомо підробленого документа), ч. 2 ст. 366 (службове підроблення), ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинені в особливо великих розмірах) КК України.

 

Установлено, що вказаний громадянин, шахрайським шляхом заволодів будівлями, спорудами, транспортними засобами, акціями акціонерів та грошовими коштами одного з автотранспортних підприємств Київської області, на суму більш ніж 3 млн гривень.

 

Наразі прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт для розгляду по суті.

 

Під час досудового слідства зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, з альтернативою внесення застави на суму 3 млн гривень та арештовано майно підозрюваного.

 

Обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 2115