Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За клопотанням прокуратури Київської області обрано запобіжний захід зловмисникам, які здійснили викрадення двох людей у Фастівському районі

    

Судом задоволено клопотання Фастівської місцевої прокуратури та обрано двом підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці без альтернативи внесення застави, а третьому – домашній арешт.

 

Нагадаємо, 18 жовтня, у селі Малополовецьке Фастівського району троє чоловіків у балаклавах, із погрозою застосування зброї та фізичного насильства, змусили місцевого жителя вийти з будинку, силоміць посадили у його ж автомобіль та вивезли у невідомому напрямку.

 

Протягом години злочинці повторили таке викрадення з іншим чоловіком цього села.

 

Дії зловмисників кваліфіковано за ч. 2 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч. 3 ст. 187 (розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище) та ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України.

  

За вчинення вказаних злочинів чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 12 років із конфіскацією майна або без такої.

 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2874