Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області викрито керівництво Київської митниці ДФС, які сприяли ввезенню на територію України продукції на суму майже 70 млн гривень в порушення митного законодавства

      

Прокуратурою Київської області спільно з працівниками УВБ ГУ ДФС у Київській області у рамках кримінального провадження зареєстрованого за ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України, проведено одночасно 16 обшуків з метою виявлення продукції, яка ввезена на територію України на суму майже 70 млн гривень, з порушенням митного контролю.

 

Установлено, що посадовими особами Київської митниці ДФС, з метою одержання неправомірної вигоди, не здійснено контроль під час ввезення рядом підприємств на територію України товарів, а саме автомобільних шин, протягом поточного року за заниженою вартістю.

 

       

 

 

 

 

З метою викриття злочинної схеми та вилучення товарів, які ввезені з порушенням митного законодавства, прокуратурою одночасно проведено 16 санкціонованих обшуків у Київській митниці ДФС, а також на підприємствах та складських приміщеннях де зберігалася ввезена продукція.

 

Досудове розслідування триває, проводяться невідкладні слідчі дії.

 

 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 3764