Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура Київської області відстояла законність покарання строком 14 та 12 років позбавлення волі групі осіб, яка вчинила зухвале вбивство підприємця поєднане з розбоєм та заволодінням автівкою

    

Білоцерківський міськрайонний суд погодився з позицією прокуратури та визнав винними 2 громадян у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених п. п. 6, 12, ч. 2 ст. 115 (вбивство з корисливих мотивів ),  ч. 4 ст. 187 (розбійний напад за попередньою змовою з метою заволодіння майном) та ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом за попередньою змовою між собою) КК України.

 

За вироком суду одному із засуджених призначено покарання у вигляді 14 років позбавлення воді, а іншому – 12 років.

 

Чоловіки обвинувачувалися у тому, що вирішили здійснити напад на підприємця з метою заволодіння його автомобілем.

 

Для реалізації свого наміру, злочинці підстерегли свою жертву на АЗС, де напали на чоловіка та нанесли 9 ударів ножем і задушили за допомогою медичного бинта.

 

Зловмисники заволоділи автомобілем потерпілого марки "BMW Z4", а тіло чоловіка закопали у заздалегідь викрпаній ямі.

 

Не погоджуючись із рішенням першої інстанції обвинувачені та їх захисники оскаржили вирок суду до Апеляційного суду Київської області.

 

За результатами судового розгляду, завдяки наполегливості прокуратури Київської області рішення першої інстанції залишено без змін, а апеляційні скарги обвинувачених без задоволення.

 

 

 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2495