Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області взято на контроль кримінальне провадження за фактом смерті двох малолітніх дітей у м. Богуслав, які сьогодні загинули під час пожежі

    

Сьогодні, при гасінні будинку у м. Богуслав пожежниками було виявлено тіла двох малолітніх дітей 4 і 8 років.

 

Виїздом на місце події керівництва Кагарлицької місцевою прокуратури та слідчо-оперативної групи поліції з’ясовано, що вогнем знищено перекриття, внутрішні перегородки та все наявне в будинку майно, а також  загинули діти.

 

Відомості про дану події внесено до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) КК України.

 

Разом з тим, зареєстровано кримінальне провадження за ч. 1 ст. 166 (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) КК України, в рамках якого правоохоронними органами буде встановлена причина залишення батьками дітей без нагляду вночі.

 

На даний час проводиться комплекс першочергових слідчих дій направлених на встановлення локалізації та причини загорання будинку.

 

Відповідно до вимог КПК України у кожному кримінальному провадженні призначена група прокурорів, які здійснюють повноваження прокурорів у формі процесуального керівництва.

 

З метою повного, всебічного і неупередженого розслідування зазначених кримінальних проваджень процесуальними керівниками надано слідчим письмові вказівки.

 

Кагарлицька місцева прокуратура взяла на контроль розслідування вказаних злочинів.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 3119