Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура Київської області продовжує боротьбу із корупцією затримавши керівника відділу Держгеокадастру в Київській області за вимагання неправомірної вигоди у розмірі 100 000 гривень

    

Прокуратурою Київської області спільно з співробітниками ГУ СБУ у м. Києві та Київській області при отриманні частини неправомірної вигоди у розмірі 50 000 гривень затримано одного із керівників районного відділу Держгеокадастру в Київській області.

 

    

 

 

 

Установлено, що посадовець упродовж вересня-жовтня поточного року вимагав від фізичної особи-підприємця 100 000 гривень за зміну цільового призначення земельної ділянки площею більше 20 га та присвоєння цій ділянці кадастрового номера.

 

Дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою ) КК України.

 

На даний час вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

Посадовцю загрожує покарання у вигляді тримання під вартою строком від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

 

 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

кількість переглядів: 3099