Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області невідкладно забезпечено швидке, об’єктивне фіксування та розслідування ДТП, внаслідок якого загинуло двоє патрульних поліції

    

У м. Біла Церква, 2 жовтня, водій в стані алкогольного спяніння здійснив зіткнення зі службовим автомобілем, в якому перебувало троє поліцейських. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди двоє патрульних поліції загинули на місці події, третій – у важкому стані в лікарні.

 

Винуватця ДТП затримано, вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

 

Для повної та об’єктивної фіксації ДТП керівництво Білоцерківської місцевої прокуратури невідкладно виїхало на місце події.

 

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

 

Відповідно до вимог КПК України у кримінальному провадженні призначена група прокурорів, які здійснюють повноваження прокурорів у формі процесуального керівництва.

 

З метою повного, всебічного і неупередженого розслідування вказаного кримінального провадження процесуальним керівником надано слідчому письмові вказівки.

 

Хід розслідування взято на контроль прокуратури.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

 

кількість переглядів: 3028