Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області повідомлено про підозру посадовцю, яка допустила розтрату бюджетних коштів у сфері соціального захисту населення

    

Білоцерківською місцевою прокуратурою повідомлено про підозру працівнику управління соціального захисту населення Білоцерківської РДА у вчиненні злочинів, передбачених ч.ч. 1, 3 ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) та ч.ч. 1, 3 ст. 191 (шахрайство, вчинене у великих розмірах) КК України.

 

Установлено, що з вересня 2012 року по травень 2014 року посадовець на власний розсуд розпоряджалася санаторно-курортними путівками, шляхом внесення до них неправдивих відомостей про те, що громадяни, котрим остання видавала путівки, відносяться до категорії осіб, які мають право на отримання безкоштовної путівки, чим спричинила розтрату коштів державного бюджету на загальну суму майже 50 тисяч гривень.

 

На даний час прокуратурою виконуються вимоги ст. 291 КПК України щодо вручення обвинувального акта.

 

Крім того, прокуратура звернулася з позовною заявою до суду з вимогою стягнути до місцевого бюджету з винної особи у примусовому порядку матеріальну шкоду, заподіяну державі внаслідок вчинення злочину. Підозрюваною частково відшкодовано завдані збитки державі.

 

 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2135