Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Працівники прокуратури Київської області спільно з правоохоронцями провели обшуки у 6 областях та виявили факт ухилення від сплати податків за допомогою конвертаційного центру на суму понад 52 млн гривень

    

Сьогодні 27 вересня прокуратурою Київської області спільно зі слідчими ДФС в області проведено серію обшуків у Київській, Донецькій, Рівненській, Сумській, Тернопільській та Черкаській областях на підприємствах, які займаються закупівлею металобрухту.

 

 

Обшуки проводились у рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 212 (ухилення від сплати податків, зборів, обовязкових платежів) КК України.

 

Установлено, що використовуючи закупівлю металобрухту за готівкові кошти з подальшим постачанням його на одне з приватних товариств, службові особи одного з підприємств ухилились від сплати податків на загальну суму понад 52 млн гривень.

 

    

У ході обшуків вилучено печатки підконтрольних і транзитних підприємств, первинна документація, комп’ютерна техніка, на якій здійснювався облік, готівка тощо.

 

Після детального вивчення та опрацювання вилучених документів у кримінальному провадженні буде прийнято законне рішення.

 

Досудове розслідування триває.

 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2369