Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Працівниками прокуратури Київської області в черговий раз припинено незаконну діяльність за фактом видобування піску в смт Гостомель

    

Установлено, що  21.09.2016 до прокуратури  надійшла інформація про те, що  в смт Гостомель на озері Панське зловмисники незаконно видобувають пісок.

 

За цим фактом негайно виїхала слідчо-оперативна група і керівництво Ірпінського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури.

 

Особи, які перебували за місцем вчинення злочину негайно зникли з місця події.

 

Під час огляду території було виявлено та вилучено екскаватор за допомогою якого піщані копачі здійснювали незаконне видобування піску.

 

З метою запобігання вказаної протиправної діяльності на даний час підготовлено клопотання до суду про накладення арешту на вказану спецтехніку.

 

Зауважимо, що це вже не перший випадок такої протиправної діяльності. Наприкінці серпня поточного року вже було задокументовано факт незаконного видобування піску.

 

Зважаючи на виявлені порушення зареєстроване кримінальне провадження за ч. 1 ст. 239-2 (незаконне заволодіння землями водного фонду в особливо великих розмірах) КК України.

 

В межах розслідування вказаного кримінального провадження, за принципової та наполегливої роботи прокурорів, апеляційним судом накладено арешт на спецтехніку, зокрема, на аналогічний ексвакатор, який на даний час перебуває на штрафмайданчику.

 

Боротьба прокуратури із незаконним видобуванням піску триває.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 2264