Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура Київської області взяла на контроль розслідування замовного вбивства підприємця у Васильківському районі

    

Учора, 20 вересня, у с. Крушинка Васильківського району Київської області виявлено труп  42-річного директора дочірнього підприємства.

 

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи у складі прокурорів та співробітників поліції встановлено, що у загиблого чоловіка наявні вогнестрельні поранення.

 

Відомості про дану події внесено до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 п. 11 ст. 115 (умисне вбивство вчинене на замовлення) КК України.

 

У кримінальному провадженні призначено судово-медичну експертизу, ряд молекулярно-генетичних, трасологічних, пожежо-технічних, хімічних експертиз.

 

На даний час проводиться комплекс першочергових слідчих дій та оперативно-розшукових заходів направлених на встановлення осіб причетних до скоєння даного злочину.

 

Відповідно до вимог КПК України у кримінальному провадженні призначена група прокурорів, які здійснюють повноваження прокурорів у формі процесуального керівництва.

 

З метою повного, всебічного і неупередженого розслідування вказаного кримінального провадження процесуальним керівником надано слідчому письмові вказівки.

 

Прокуратура Київської області взяла на контроль розслідування вказаного злочину.

 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2815