Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Завдяки вжитим заходам органів прокуратури Київської області до державної власності повернуто майже тисячу га мисливських угідь

    

Бориспільською місцевою прокуратурою встановлено, що одним з товариств, яке займається веденням мисливського господарства, в порушення Закону, використовується 976,6 га мисливських угідь в адміністративних межах Гнідинської сільської ради Бориспільського району Київської області без погодження всіма власниками земельних ділянок.

 

За вказаним фактом Бориспільською місцевою прокуратурою в інтересах держави пред’явлено позов про визнання незаконним і скасування рішення та визнання недійсним договору про умови ведення мисливського господарства.

 

Рішенням Господарського суду м. Києва позов Бориспільської місцевої прокуратури задоволено, рішення Київської обласної ради «Про закріплення мисливських угідь на території Київської області» визнано незаконним та скасовано в частині передачі мисливських угідь площею 976,6 га в адміністративних межах Гнідинської сільської ради земель у користування.

 

Крім того, визнано недійсним укладений між Київським обласним по місту Києву управлінням лісового та мисливського господарства та товариством про умови ведення мисливського господарства.

 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 2614