Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура Київської області затримала зловмисника, який представляючись помічником одного високопосадовця, за 70 тисяч доларів США обіцяв працевлаштувати чоловіка на посаду Голови Держлісагентства України (ФОТО)

     

У вівторок, 13 вересня 2016 року, у центрі столиці, працівники прокуратури Київської області спільно зі співробітниками Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ затримали особу, яка, у змові із іншими особами, за 70 тисяч доларів США обіцяла допомогти чоловікові отримати посаду Голови Державного агентства лісових ресурсів України.

 

    

 

 

Після отримання вказаних коштів правопорушника затримано правоохоронними органами. Під час затримання у нього вилучено посвідчення помічника одного з високопосадовців.

 

У ході проведення обшуків правоохоронними органами виявлено та вилучено велику кількість зброї, спецзасоби, форму працівників правоохоронних органів, генеральські погони, безліч нагород та шеврони спецзагіну «Гюрза», підроблені номерні знаки, підроблене посвідчення високопосадовця, зкривавлену биту та інше майно.

 

   

 

За вищевказаним фактом розслідується кримінальне провадження.

 

На даний час тривають невідкладні слідчі дії.

 

Прокуратурою Київської області в ході розслідування перевіряється причетність до вчиненого злочину, як службових осіб, так і високопосадовців.

 

Досудове розслідування триває.

 

Довідково: зловмисникам за вчинене кримінальне правопорушення загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 5 до 12 років з конфіскацією майна.

 

Прес-служба прокуратури

Київської області

 

     

 

   

 

   

 

    

 

   

кількість переглядів: 3970