Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За результатами перевірки державної виконавчої служби прокуратурою Київської області розпочато кримінальне провадження за фактом використання підробленого документа задля незаконно зняття арешту з майна

    

Києво-Святошинською місцевою прокуратурою проведено перевірку в Києво-Святошинському районному відділі ДВС ГТУЮ в Київській області щодо додержання вимог законодавства при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях, пов’язаних з конфіскацією майна.

 

За результатами перевірки було встановлено, що чоловік, використавши підроблену ухвалу суду про зняття арешту з його майна, звернувся до приватного нотаріуса, який на підставі вказаної підробленої ухвали, зняв арешт з майна та в подальшому за договором купівлі – продажу, право власності на це майно переоформив на третю особу.

 

За даним фактом Києво-Святошинською місцевою прокуратурою внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 358 (використання завідомо підробленого документа) КК України.

 

Досудове розслідування триває, проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії.

 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2775