Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Органи прокуратури Київської області повернули державі реабілітаційно-оздоровчий комплекс «Сосновий бір» вартістю 23 млн гривень

    

Господарський суд Київської області задовольнив позовні вимоги прокуратури Київської області та повернув у державну власність соціально-значущий об’єкт – реабілітаційно-оздоровчий комплекс «Сосновий бір» площею 7870 м², що знаходиться в смт. Ворзель Київської області, ринковою вартістю 23 млн гривень.

 

У 2007 році колишнє керівництво Національного університету Державної податкової служби України незаконно надало вказане державне майно у власність комерційної установи. Зокрема, передача держмайна відбулась за відсутності згоди суб'єкта управління майном – Державної податкової адміністрації України та без погодження Фонду державного майна України.

 

Зважаючи на виявлені порушення, прокуратура Київської області звернулась до суду з вимогою повернути з незаконної власності реабілітаційно-оздоровчий комплекс «Сосновий бір» державі.

 

Господарським судом Київської області задоволено позовні вимоги прокуратури та витребувано з незаконного володіння комерційної установи на користь держави вказаний об’єкт нерухомого майна.

 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

 

кількість переглядів: 3090