Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Завдяки наполегливій роботі прокуратури Київської області судитимуть екс-голову райдержадміністрації та начальника юридичного відділу за фактом отримання хабара у сумі 200 тисяч гривень

    

Прокуратурою Київської області закінчено досудове розслідування та скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт відносно колишнього голови Баришівської районної державної адміністрації та начальника юридичного відділу цієї ж райдержадміністрації, які вимагали та отримали від приватного підприємця неправомірну вигоду в сумі 200 тисяч гривень.

 

Вказані кошти зловмисники отримали за надання в оренду земельних ділянок під сільськогосподарське виробництво строком на 3 роки.

 

Їхні дії кваліфіковано за ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службової особи) та ч. 5 ст. 27 (види співучасників) КК України.

 

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

 

 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

 

кількість переглядів: 3163