Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура Київської області скерувала до суду обвинувальний акт стосовно трьох зловмисників, які незаконно виготовляли з метою збуту майже 10 000 літрів фальсифікованого алкоголю

    

Прокуратурою Київської області закінчено досудове розслідування та скеровано обвинувальний акт до Білоцерківського міськрайонного суду за обвинуваченням 3 осіб у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 28 (вчинення злочину організованою групою), ч.ч.1, 2 ст. 204 (незаконне придбання з метою збуту, зберігання, збут та транспортування з метою збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв, а також незаконне виготовлення алкогольних напоїв, шляхом відкриття підпільних цехів з використанням обладнання, що забезпечує масове виробництво вчинене організованою групою) КК України.

 

Організована злочинна група діяла з листопада 2015 року  по травень  2016 року на території Київської області. Установлено, що зловмисники незаконно виготовляли алкогольні напої у складських приміщеннях, а зберігали фальсифікат в іншому місці.

 

За сім місяців своєї діяльності «підприємці» виготовили близько 10 тисяч літрів алкогольних напоїв.

 

За вчинення вищевказаних кримінальних правопорушень підозрюваним  загрожує покарання у вигляді штрафу до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією виготовленої продукції та обладнання для її виготовлення.

 

 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

 

кількість переглядів: 2542