Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Завдяки принциповій позиції прокуратури Київської області до довічного позбавлення волі за жорстоке вбивство засуджено нелюда

    

Броварська місцева прокуратура підтримала державне обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства 62-річного чоловіка.

 

Під час досудового розслідування встановлено, що на початку квітня поточного року, під час розпиття спиртних напоїв між двома молодиками та чоловіком виник конфлікт.

 

Відтак, молодики з особливою жорстокістю почали наносити удари обухом сокири, дерев’яною ніжкою від стільця, ногами та руками в область голови та тулуба потерпілому. Потім зловмисники, один з яких раніше вже був судимий, почали ножем наносити тілесні ушкодження чоловікові.

 

Смерть потерпілого настала від травматичного шоку, який розвинувся після отриманих травм.

 

Завдяки злагодженій та оперативній роботі прокурорів та правоохоронців зловмисники були затримані відразу після скоєння злочину.

 

Іхні дії кваліфіковано за п.п. 4, 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство вчинене з особливою жорстокістю за попередньою змовою групою осіб ) КК України.

 

Іванківський районний суд Київської області повністю підтримав позицію прокуратури та засудив одного з кривдників до 15 років позбавлення волі, а іншому чоловікові, який не визнав свою вину та не розкаявся, обрав найвищу міру покарання – довічне позбавлення волі.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2225