Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Завдяки роботі прокуратури у власність громади міста Бориспіль повернуто дитячий садок

    

На виконання постанови Бориспільського міськрайонного суду, якою в листопаді минулого року задоволено позов прокурора про оформлення правовстановлюючих документів на приміщення дитячого садка, міською радою прийнято у комунальну власність будівлю дошкільного навчального закладу №51 в місті Бориспіль.

 

Установлено, що Бориспільською міською радою тривалий час не оформлювалось право власності на приміщення колишнього дитячого садка, який раніше належав Державній адміністрації залізничного транспорту України.

 

Крім цього, вказаний об’єкт використовувався не за цільовим призначенням. Відповідно до законодавства, такі приміщення використовуються винятково з метою здобуття дітьми дошкільної освіти.

 

Захищаючи інтереси жителів Борисполя, прокуратура звернулася до суду з позовом про оформлення за міськрадою документів на це приміщення, вартість якого становить майже 6,5 млн гривень.

 

Таким чином, за сприяння Бориспільської місцевої прокуратури територіальній громаді міста Борисполя повернуто дитячий садок.

 

Зважаючи на переповненість дошкільних навчальних закладів міста майже вдвічі, повернення ще одного дитячого садка значно покращить ситуацію у сфері дошкільної освіти.

 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

кількість переглядів: 2599