Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура Київської області вимагає повернути майже 15 га лісу з незаконної власності екс-депутата «Партії регіонів»

    

У 2004 році Київська обласна державна адміністрація, порушуючи вимоги земельного та лісового законодавства, вилучила з постійного користування державного лісогосподарського об’єднання «Київліс» земельні ділянки лісового фонду загальною площею 14,8 га. У подальшому, ці землі було передано двом товариствам у довгострокове користування терміном на 49 років для будівництва і обслуговування жилих будинків, господарських будівель і споруд на території Української міської ради Обухівського району.

 

    

 

Згодом, у 2008 році Обухівська районна державна адміністрація передала вказані земельні ділянки у власність 123 громадянам, які на підставі цивільно-правових угод відчужили їх на користь однієї із юридичної осіб – орендарів, кінцевим беніфіціаром якої є єкс-депутат «Партії регіонів».

 

Реагуючи на виявлені порушення, прокуратура Київської області звернулася до суду з вимогою витребування вказаних земельних ділянок з чужого незаконного володіння і повернення їх до земель лісового фонду державної власності.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

 

кількість переглядів: 3349