Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На хабарі в 1,5 тисячі доларів США затримано начальника слідчого відділу одного з відділень ГУНП в Київській області

    

Працівниками прокуратури Київської області спільно зі співробітниками  Головного управління СБУ у м. Києві та області затримано начальника слідчого відділу одного з відділень Головного управління національної поліції в Київській області.

 

Правоохоронець вимагав та отримав від громадянина 37 тисяч гривень (1,5 тисячі доларів США) неправомірної вигоди за непритягнення фізичної особи до кримінальної відповідальності.

 

 

Правопорушника затримано після отримання вказаних коштів за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою)КК України.

 

На даний час проводиться комплекс слідчих та розшукових дій з метою встановлення усіх обставин вчиненого кримінального правопорушення, а також вирішується питання про обрання затриманій особі запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

Досудове розслідування наразі триває.

 

Довідково: санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

 

кількість переглядів: 5102