Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За вчинення корупційних правопорушень притягнуто до відповідальності колишнього голову селища Коцюбинське

    

 Апеляційним судом Київської області підтримано принципову позицію Ірпінського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури та залишено без змін рішення суду першої інстанції, яким екс-голову селища Коцюбинське визнано винним у вчиненні корупційних правопорушень. 

 

Відтак, Ірпінським міським судом колишнього голову селища Коцюбинське визнано винним у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених частинами 1 та 2 статті 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів) та накладено штраф у розмірі 3400 гривень.

 

Установлено, що перебуваючи на посаді селищного голови, посадовець не повідомив сесію ради про наявний у нього реальний конфлікт інтересів при вирішенні питань про передачу в оренду земельних ділянок своєму зятю. У подальшому посадовець підписав вказані рішення.

 

Також, на даний час вирішується питання про вжиття заходів представницького характеру щодо скасування рішень селищної ради, прийнятих внаслідок корупційних діянь.

 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

кількість переглядів: 3324