Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Київщині правохоронцями виявлено арсенал зброї

    

Бориспільською місцевою прокуратурою Київської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного зберігання зброї та боєприпасів, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України.

 

Установлено, що ряд осіб, одні з яких періодично виїжджають в зону проведення АТО, займаються пошуком та придбанням зброї і боєприпасів. У подальшому, зброю незаконно перевозять  на територію Київського регіону для продажу.

 

    

 

На підставі ухвали суду правоохоронними органами проведено обшук у помешканнях осіб, які можуть бути причетними до вчинення злочину. Під час обшуків виявлено та вилучено вогнепальну автоматичну зброю, бойові гранати та інші боєприпаси, холодну зброю, пістолети, кайданки, вибухові речовини та інше.

     

 

У зв’язку з цим, на даний час вирішується питання про оголошення підозри та обрання запобіжного заходу особі, у якої виявлено та вилучено зазначені речі, а також перевіряється можлива причетність її до вчинення інших злочинів.

 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

 

кількість переглядів: 2996