Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Протягом доби правоохоронні органи розкрили зухвале вбивство родини на Київщині

    

У суботу, четвертого червня, до районного відділення поліції надійшло повідомлення про те, що у с. Жорнівка Києво-Святошинського району виявлено тіла трьох людей із вогнепальними пораненнями.

 

Виїздом на місце пригоди слідчо-оперативна група встановила особи загиблих – ними виявились подружжя пенсіонерів та їхня 41-річна донька.

 

Завдяки скоординованій та злагодженій роботі працівників прокуратури Київської області та співробітників правоохоронних органів протягом доби встановлено особу, причетну до скоєння потрійного вбивства. Нею виявився чоловік загиблої жінки. Спочатку чоловік намагався заплутати слідство, даючи неправдиві показання.  Проте, правоохоронцями було зібрано достатньо доказів, які спростували його «алібі». Зловмисника затримано у порядку ст. 208 КПК України.

 

Його дії кваліфіковано за п. 1 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство двох або більше осіб) КК України. Зловмиснику загрожує довічне позбавлення волі.

 

Окрім того, під час огляду місця події та гаражного приміщення виявлено та вилучено значну кількість зброї та патронів до неї. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

 

Досудове розслідування триває. Мотиви вбивства встановлюються.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 3966