Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Київщині затримано злочинну організацію сутенерів

    

Прокуратурою Київської області спільно з працівниками Слідчого управління Головного управління Національної поліції в Київській області та Управлінням боротьби із злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми виявлено та знешкоджено злочинну організацію у складі 7 осіб, які займалися сутенерством.

 

Вказана злочинна організація діяла на Київщині протягом березня 2015 року по червень 2016 року. Вони організовували та утримували місця розпусти з надання сексуальних послуг за грошову винагороду.

 

Зловмисників затримано за підозрою у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ст. 255 (створення злочинної організації), ч. 3 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією), ч. 2 ст. 302 (створення або утримання місць розпусти і звідництво) КК України. За скоєння вказаних кримінальних правопорушень їм загрожує увязнення строком до 10 років.

    

 

Під час обшуку борделей правоохоронцями виявлено та вилучено грошові кошти, речовини, схожі на наркотики та зброю.

 

     

На даний час проводиться комплекс слідчих та розшукових дій з метою встановлення всіх обставин вичненого кримінального правопорушення, а також вирішується питання щодо обрання затриманим запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

Досудове розслідування триває.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 4211