Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Правоохоронні органи проводять обшуки в аеропорту «Бориспіль» у рамках розслідування кримінального провадження

    

У телепрограмі «Схеми. Корупція в деталях», випуск 71, висвітлено інформацію про те, що посадові особи Міністерства інфраструктури України, Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській області, ДП «МА «Бориспіль», спільно з підприємствами, які орендують майно в аеропорту «Бориспіль», зловживаючи владою та службовим становищем, з метою одержання неправомірної вигоди, всупереч інтересам служби провели процедуру конкурсу на право укладення договору оренди нерухомого майна - нежитлового приміщення будівлі цеху бортового харчування та твердого покриття біля нього, що належить до державної власності та перебуває на балансі ДП «МА «Бориспіль». У подальшому, всупереч вимогам законодавства, передали вказане майно в суборенду, чим спричинили значної шкоди інтересам держави.

 

З метою перевірки вказаної інформації Бориспільською місцевою прокуратурою внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України.

 

На підставі ухвал слідчого судді працівниками Бориспільської місцевої прокуратури за підтримки Служби безпеки України проведено одночасні обшуки в приміщеннях Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській області, ДП «МА «Бориспіль» та ряду підприємств з метою відшукання, виявлення, фіксації та вилучення речей та документів, що мають значення для кримінального провадження.

 

Досудове розслідування триває та перебуває на контролі в Бориспільській місцевій прокуратурі.

 

 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 3278