Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура Київської області спростовує заяву керівника ДСБУ «Аграрний фонд»

    

    

Прокуратурою Київської області здійснюється нагляд за додержанням законів у формі процесуального керівництва у кримінальному провадженні за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191, ч. 3    ст. 209 КК України, за фактом привласнення та розтрати майна (цукру-піску), який зберігається у складських приміщеннях, що орендуються ДСБУ «Аграрний фонд», в особливо великих розмірах.

Міністерством аграрної політики та продовольства України надано до прокуратури області документи перевірки господарської діяльності, які підтверджують численні порушення законодавства у діях посадових осіб ДСБУ «Аграрний фонд», що спричинило завдання збитків та нестачу матеріальних цінностей у вигляді сільськогосподарської продукції.

Під час досудового розслідування прокуратурою області ініційовано до Кабінету Міністрів України проведення інвентаризації майна ДСБУ «Аграрний фонд», проведення службового розслідування щодо дій посадових осіб Аграрного фонду, які могли сприяти розтраті державного майна та відсторонення від займаних посад керівництва ДСБУ «Аграрний фонд» під час проведення зазначеного службового розслідування з метою недопущення впливу останніх на хід його проведення та результати.

Прокуратура Київської області жодним чином не приймає участь у реалізації будь-яких схем, а діє виключно в межах Закону та в інтересах держави.

 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 3461