Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Фастівською місцевою прокуратурою складено 3 протоколи про вчинення депутатами місцевої ради адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією

    

За несвоєчасне подання декларацій про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2014 рік трьома депутатами місцевих  рад Фастівською місцевою прокуратурою та Бородянським відділом Фастівської місцевої прокуратури складено відносно них протоколи про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією.

 

Установлено, що два депутати Жовтневої сільської ради Бородянського району та депутат Кожанської селищної ради Фастівського району у встановлений законом строк не подали декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2014 рік до місцевої ради та за основним місцем роботи.

 

Відтак, депутати вчинили адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, які полягають в порушенні вимог фінансового контролю. За це передбачена відповідальність за ч. 1 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

 

Вищевказані  протоколи скеровані до Фастівського міськрайонного та Бородянського районного судів Київської області для розгляду та прийняття рішення.

 

 

 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

 

кількість переглядів: 3067