Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На хабарі в 108 тисяч гривень затримано депутата Ірпінської міської ради

    

Працівниками прокуратури Київської області спільно з працівниками ГВ БКОЗ СБ України у м. Києві та Київській області затримано депутата Ірпінської міської ради Київської області-секретаря земельної комісії Ірпінської міської ради за фактом вимагання та отримання неправомірної вигоди у сумі 108 тисяч гривень.

 

Вказані кошти депутат отримав від представника підприємства за надання позитивного висновку депутатської комісії земельних відносин, лісових та природоохоронних питань та сприяння у продовженні строку договору оренди земельної ділянки.

 

Зловмисника затримано під час отримання неправомірної вигоди за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою)  Кримінального кодексу України.

 

На даний час проводиться комплекс слідчих та розшукових дій з метою встановлення усіх обставин вчиненого кримінального правопорушення, а також вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

Досудове розслідування триває.

 

 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

 

кількість переглядів: 5426