Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Суд обрав запобіжний захід 49-річному зловмиснику, який спочатку вистрелив у колишню дружину, а потім підпалив її будинок

    

Бородянський районний суд підтримавши позицію Фастівської місцевої прокуратури обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 49-річному чоловікові, який здісйнив постріл з рушниці у свою колишню дружину, а потім підпалив її будинок.

 

Перебуваючи у стані алкогольного спяніння, чоловік прийшов до екс-дружини зясовувати стосунки. Дізнавшись, що у жінки вже є інший чоловік, зловмисник вистрелив у неї, а потім підпалив будинок з метою самогубства. Втім, коли приїхали працівники ДСНС, покинув палаючий будинок через вікно.

 

 

Потерпіла від завданих травм померла в лікарні. Її двоє малолітніх дітей не постраждали.

 

Дії зловмисника кваліфіковано за ст. 15, п. 4 ч 2. ст.115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

 

На даний час у вказаному кримінальному провадженні проводиться комплекс слідчих процесуальних дій та призначено ряд експертиз.

 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

 

кількість переглядів: 3144