Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На отриманні хабара затримано Голову фракції Бориспільського районного осередку «Радикальної партії»

    

Працівниками прокуратури Київської області спільно зі співробітниками Головного управління боротьби з організованою злочинністю у сфері корупції СБ України у м. Києві та Київській області затримано Голову фракції Бориспільського районного осередку «Радикальної партії» - секретаря комісії з питань  законності, правопорядку та боротьби з корупцією під час отримання чергової частини неправомірної вигоди у сумі 15 тисяч гривень.

       

Як з’ясувалось, депутатом організовано систематичне отримання неправомірної вигоди. Так, йому мали щомісячно сплачувати 15 тисяч гривень керівники одного з підприємств за нереагування на порушення у сфері охорони навколишнього природнього середовища. Загалом зловмисник вже отримав 30 тисяч гривень неправомірної вигоди.

 

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 369-2 (зловживання впливом) КК України. За скоєне кримінальне правопорушення йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 8 років з конфіскацією майна.

 

На даний час проводиться комплекс слідчих та розшукових дій з метою втсановлення усіх обставин вчиненого кримінального правопорушення, а також вирішується питання щодо обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

Досудове розслідування триває.

 

 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

 

кількість переглядів: 3586