Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою викрито чергового посадовця-корупціонера

    

Працівниками прокуратури Київської області спільно зі співробітниками Головного управління боротьби з організованою злочинністю у сфері корупції СБУ викрито на отриманні неправомірної вигоди у розмірі 22 тисяч гривень держінспектора Шевченківського районного управління Головного управління ДСНС України в м. Києві.

 

Посадовець вимагав вказані кошти за непритягнення до адміністративної відповідальності заступника директора одного з підприємств внаслідок не дотримання правил пожежної безпеки на підприємстві.

 

 

Зловмисник намагався втекти з місця злочину на автівці, зачепивши при цьому співробітника правоохоронних органів. Правоохоронець застосував травматичну зброю, після чого посадовець зупинив автівку. Пораненому правоохоронцю надано медичну допомогу.

 

 

Хабарника разом із дівчиною-посередником затримано за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України. За скоєне кримінальне правопорушення зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років.

 

На даний час вирішується питання щодо обрання затриманим запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

Досудове розслідування триває.

 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 4135