Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Затримано одного з керівників державної виконавчої служби Білоцерківського МУЮ, який вимагав хабар за закриття виконавчого провадження

Працівниками прокуратури Київської області спільно зі співробітниками СУ ГУ МВС України в області та УПЗСЕ ГУ МВС України в Київській області затримано заступника начальника відділу державної виконавчої служби Білоцерківського міськрайонного управління юстиції в Київській області, який вимагав та отримав від приватного підприємця, який є боржником у виконавчому провадженні, грошові кошти у сумі 200 доларів США за зняття заборони його виїзду за кордон та закриття стосовно нього виконавчого провадження.

    Вказану особу затримано при отриманні коштів за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання службовою особою неправомірної вигоди, поєднаної з її вимаганням) Кримінального кодексу України.
   На даний час проводиться комплекс слідчих та розшукових дій з метою встановлення усіх обставин вчиненого кримінального правопорушення, а також вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу в вигляді тримання під вартою.
   За скоєне кримінальне правопорушення злочинцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років.
   Досудове розслідування наразі триває.

Прес-служба
прокуратури Київської області

кількість переглядів: 3572