Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Затримано одного з керівників Бориспільської міліції, який вимагав від підприємця 25 тисяч гривень за непритягнення до кримінальної відповідальності

Працівниками прокуратури Київської області спільно зі співробітниками ГВ БКОЗ ГУ СБУ у м. Києві та Київській області затримано заступника начальника сектору дільничних інспекторів міліції Бориспільського МВ ГУ МВС України в Київській області, який вимагав та отримав від директора одного з місцевих підприємств грошові кошти у сумі 25 000 гривень за непритягнення двох його підлеглих до кримінальної відповідальності.

    Вказану особу затримано при отриманні коштів за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання службовою особою неправомірної вигоди, поєднаної з її вимаганням).
     На даний час проводиться комплекс слідчих та розшукових дій з метою встановлення усіх обставин вчиненого кримінального правопорушення, а також вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу в вигляді тримання під вартою.
    За скоєне кримінальне правопорушення злочинцю загрожує покарання до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
    Наразі досудове розслідування триває.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2866