Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Київщині судитимуть двох чоловіків за грабіж та зухвале вбивство співробітниці міліції

Прокуратурою Київської області затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно двох чоловіків, котрі влітку минулого року пограбували будинок та вбили працівника міліції.

   Досудовим розслідуванням встановлено, що наприкінці серпня 2014 року двоє чоловіків з метою пограбування вночі проникли до одного з будинків в с. Плесецьке Васильківського району.
   Вважаючи, що в домі нікого немає, зловмисники несподівано отримали опір від господарів будинку, серед яких була молода жінка – працівник міліції. Поранивши одного з нападників, міліціонерка у відповідь отримала численні удари в результаті яких померла на місці події. Після цього злочинці пограбували будинок та втекли.
   Завдяки скоординованим заходам правоохоронних органів встановлено та затримано осіб, котрі вчинили це зухвале пограбування та вбивство. Як з’ясувалось один із грабіжників вже відбував покарання за умисне вбивство.
   Злочинні дії чоловіків кваліфіковано за п. п. 6, 12, 13 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 187 КК України (умисне вбивство, вчинене з корисливих мотивів, за попередньою змовою групою осіб, поєднане з розбійним нападом).
   За вчинення таких злочинів обвинуваченим загрожує покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Прес-служба
прокуратури Київської області

кількість переглядів: 3219