Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура Київщини повернула державі 18 га лісу, якими користувався родич С.Арбузова

Апеляційний суд Київської області задовольнив апеляційну скаргу прокуратури області та скасував незаконне рішення Києво-Святошинського районного суду, яким відмовлено у поверненні у державну власність земель лісового фонду в адміністративних межах Дмитрівської сільської ради Києво-Святошинського району.

   Встановлено, що Київською обласною державною адміністрацією у 2012 році родичу колишнього Першого віце-прем'єр-міністра України С. Арбузова передано у довгострокове тимчасове користування терміном на 49 років лісову ділянку, площею 18,2 га для культурно-оздоровчих та рекреаційних цілей, що знаходилась у постійному користуванні ДП «Київське лісове господарство».
  Однак, в порушення умов договору, недобросовісний користувач огородив земельну ділянку капітальним парканом, складеним із бетонних конструкцій, та пошкодив лісові насадження.
   Реагуючи на порушення, прокуратура Київщини звернулася до суду з вимогою розірвати договір та повернути земельну ділянку у користування ДП «Київське лісове господарство».
   На даний час прокуратурою області вживаються заходи щодо виконання рішення суду.


Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 3561