Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
До суду направлено ще 6 обвинувальних актів щодо працівників ДАІ, які протиправно притягували до адмінвідповідальності «автомайданівців»

   Прокуратура Київської області направила до суду ще 6 обвинувальних актів щодо працівників ДАІ Київщини, котрі у січні-лютому цього року протиправно притягували до адміністративної відповідальності водіїв-учасників акції «Автомайдан».

   Встановлено, що міліціонери вносили завідомо неправдиві відомості до протоколів про адміністративне правопорушення, складених відносно «автомайданівців». В подальшому, на цій підставі водіїв незаконно притягували до адмінвідповідальності.
   Загалом прокуратурою Київської області направлено до суду десять обвинувальних актів відносно працівників органів внутрішніх справ, пов'язаних із незаконним притягненням до адміністративної відповідальності «автомайданівців».
   Дії правоохоронців кваліфіковані за ст. 340 (незаконне перешкоджання організації або проведенню мітингів) та ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 4143