Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.01.2023

Перший заступник керівника Київської обласної прокуратури

Сваток Андрій Георгійович

Народився 21 червня 1986 року у м. Києві

 

Освіта: вища. У 2009 році закінчив Київський національний університет імені Тараса Шевченка за спеціальністю «Правознавство», кваліфікація магістр права.

Службова діяльність:

У 2009 році розпочав свій професійний шлях на посаді помічника прокурора Оболонського району міста Києва. Згодом працював прокурором та старшим прокурором прокуратури Оболонського району міста Києва.

З листопада 2013 по березень 2015 року працював старшим прокурором відділу нагляду за додержанням законів у сфері протидії корупції та процесуального керівництва у кримінальних провадженнях про корупційні правопорушення управління нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією, та процесуального керівництва  прокуратури міста Києва.

З березня 2015 по вересень 2016 року продовжив трудову діяльність у Генеральній прокуратурі України, де працював прокурором та старшим прокурором відділів  Генеральної прокуратури України.

Із вересня 2016 по вересень 2020 року обіймав посаду начальника управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Миколаївської області.

З вересня 2020 по квітень 2021 року – прокурор, начальник управління нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами‚ які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю Житомирської обласної прокуратури.

З квітня 2021 року по січень 2023 - начальник управління нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю і координації діяльності правоохоронних органів Київської обласної прокуратури.

кількість переглядів: 2480