Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.01.2023

Керівник Київської обласної прокуратури

Крим Максим Юрійович

Народився 19 липня 1988 року у м. Самарканд, Узбекістан.

 

Освіта: вища. У 2010 році закінчив Національну юридичну академію ім. Ярослава Мудрого за спеціальністю «Правознавство», кваліфікація магістр права.

 

Службова діяльність:

 

У 2010 розпочав свій професійний шлях на посаді слідчого, а згодом старшого слідчого військової прокуратури Севастопольського гарнізону Військово-Морських Сил України.

 

З серпня 2012 по квітень 2014 року працював у Севастопольській прокуратурі з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Кримського регіону України на посадах: старшого слідчого, старшого прокурора відділу.

 

З квітня по серпень 2014 року обіймав посаду прокурора відділу нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні та при проведенні оперативно-розшукової діяльності слідчого управління прокуратури Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері.

 

Серпень-листопад 2014 року - прокурор відділу нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні та при проведенні оперативно-розшукової діяльності слідчого управління військової прокуратури Західного регіону України.

 

Листопад 2014 – липень 2015 -  старший прокурором, а згодом заступником начальника відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання державного обвинувачення у кримінальних провадженнях слідчого відділу управління процесуального керівництва та нагляду за додержанням законів органами, що провадять оперативно-розшукову діяльність Головної військової прокуратури Генеральної прокуратури України.

 

Липень – вересень 2015 - заступник начальника відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання державного обвинувачення у кримінальних провадженнях слідчого відділу управління процесуального керівництва та нагляду за додержанням законів органами, що провадять оперативно-розшукову діяльність Головної військової прокуратури Генеральної прокуратури України.

 

 З вересня 2015 по листопад 2017 року обіймав посаду начальника відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання державного обвинувачення у кримінальних провадженнях слідчого відділу управління з розслідування злочинів проти основ національної безпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку Головної військової прокуратури.

 

З листопада 2017 по лютий 2018 року очолював перший відділ процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання державного обвинувачення у кримінальних провадженнях слідчого відділу управління з розслідування злочинів проти основ національної безпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку Головної військової прокуратури.

 

3 лютого 2018 по вересень 2020 року - перший заступник військового прокурора Центрального регіону України.

 

Вересень – листопад 2020 року - перший заступник керівника Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону.

 

25 листопада 2020 року призначений на посаду заступника керівника Київської обласної прокуратури.

 

У 2015 році Указом Президента України нагороджений медаллю «За бездоганну службу» ІІІ ступеня.

 

У 2018 році нагороджений заохочувальною відзнакою Міністерства оборони України – медаллю «За зміцнення обороноздатності»

 

Неодноразово заохочувався Генеральним прокурором України.

кількість переглядів: 2783