Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.09.2014

Заступник керівника Київської обласної прокуратури

Грабець Ігор Несторович

1985 р.н. - м.Івано-Франківськ


Освіта:
у  2007 році закінчив Одеську національну юридичну академію. Кандидат юридичних наук.

 

 
Службова (трудова) діяльність:

 

З січня 2007 року почав трудову діяльність в органах прокуратури Київської області на посаді помічника Бориспільського міжрайонного прокурора Київської області.

 

З серпня 2010 по грудень 2011 працював заступником Бориспільського міжрайонного прокурора Київської області.

 

З грудня 2011 по січень 2012 року обіймав посаду заступника начальника відділу захисту конституційних прав і свобод громадян та інтересів держави управління захисту прав і свобод громадян та інтересів держави прокуратури Київської області, а з січня по липень 2012 - заступника начальника управління нагляду за додержанням законів органами, які проводять оперативно-розшукову діяльність, дізнання та досудове слідство прокуратури Київської області

 

З липня 2012 по квітень 2013 року перебував на посаді начальника управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури Київської області.

 

З квітня 2013 по березень 2014 очолював відділ захисту інтересів громадян і держави  у сфері земельних відносин Головного управління представництва в суді, захисту інтересів громадян та держави при виконанні судових рішень Генеральної прокуратури України.

 

З жовтня 2014 року працював в прокуратурі Київської області  на посаді першого заступника прокурора Київської області.

 

З жовтня 2020 року призначений заступником керівника Київської обласної прокуратури.

 

Указом Президента України йому присвоєно почесне звання «Заслужений юрист України». Нагороджено Почесною грамотою Кабінету Міністрів України. Неодноразово заохочувався Генеральним прокурором України.

 

 

кількість переглядів: 1597